Home

NOVE VIJESTI

Najčitanije

IsANEH - Kulturno Obrazovno Sportski Centar

Početna

Dobrodošli na stranice Kulturno Obrazovno Sportskog Centra IsANEH.

Na ovim stranicama će vam biti predočeno nekoliko osnovnih podataka o našoj organizaciji. Ukoliko vam nije jasan ulazni meni ovdje ćemo vam pojasniti isti.

Stranice koje upravo gledate su napravljene u novoj CMS tehnologiji. Iako mi više podržavamo "ručno" pravljenje stranica, ovaj izgled moramo imati radi mladih ljudi, koji su naše pretežno ćlanstvo i koji zahtjevaju modernu tehniku dizajna.

Za sretne vlasnike bržih računara i brze Internet veze pripremili smo link brzi koji također omogućava saznavanje osnovnih informacija uz umjereno korišćenje dinamičkih efekata, jave i slično koje donekle usporavaju prijem stranica. Znači, ljepši dizajn, uz malo sporiji pristup. Ni ovdje se ne pretjeruje sa efektima niti se koriste neadekvatne tehnologije.

Obzirom da smo organizacija koja se, između ostalog, bavi i informatikom, napravili smo i stranice na linku standard koje imaju optimalan pristup WWW tehnologiji. Stranice su dovoljno jednostavne, brzo se učitavaju i sve bitne podatke možete saznati sa njih. Niste ograničeni snagom računara i brzinom modemske veze. Zato je ovaj link i nazvan standard.

Konačno, obzirom da je sve veći broj korisnika interneta, sa handheld računara, mobitela i sličnih uređaja, čiji browseri ne podržavaju frame-ove, ili je nepregladan pristup pomoću frame-ova, za njih smo spremili link PDA i mobile, da i ipak mogli kvalitetno pregledati stranice. Ovaj link može pomoći i korisnicima WAP tehnologije.

Ažurirano (Petak, 05 Novembar 2010 14:41)

 
Anketa
Koliko poznajete informatiku?
 
KO JE ONLINE
Trenutno aktivnih Gostiju: 1