Dobrodošli na stranice Kulturno Obrazovno Sportskog Centra IsANEH.

Na ovim stranicama će vam biti predočeno nekoliko osnovnih podataka o našoj organizaciji. Ukoliko vam nije jasan ulazni meni ovdje ćemo vam pojasniti isti.

Naše mišljenje je da su stranice sa linka  standard optimalan pristup WWW tehnologiji. Stranice su dovoljno jednostavne, brzo se učitavaju i sve bitne podatke možete saznati sa njih. Niste ograničeni snagom računara i brzinom modemske veze. Zato je ovaj link i nazvan standard.

Za sretne vlasnike bržih računara i brze Internet veze pripremili smo ovaj link brzi koji također omogućava saznavanje osnovnih informacija uz umjereno korišćenje dinamičkih efekata, jave i slično koje donekle usporavaju prijem stranica. Znači, ljepši dizajn, uz malo sporiji pristup. Ni ovdje se ne pretjeruje sa efektima niti se koriste neadekvatne tehnologije.

Obzirom da smo organizacija koja se, između ostalog, bavi i informatikom, moramo zlonamjernim posjetiocima izbiti adute iz ruku. Zbog toga postoji link IsANEH koji obiluje različitim novim tehnologijama. Iako nismo pobornici tih tehnologija, prikazujemo ih zbog popularnosti!.

Konačno, obzirom da je sve veći broj korisnika interneta, sa handheld računara, mobitela i sličnih uređaja, čiji browseri ne podržavaju frame-ove, ili je nepregladan pristup pomoću frame-ova, za njih smo spremili link PDA i mobile, da i ipak mogli kvalitetno pregledati stranice. Ovaj link može pomoći i korisnicima WAP tehnologije.